Εταιρία

Η Εταιρία μας 

36 χρόνια και συνεχίζουμε…

Η “A-Lock – Αθανασόπουλος”, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση κλειδαρά με έδρα το Γαλάτσι, στη Λεωφόρο Γαλατσίου 107, δίπλα στο super market Γαλαξίας. Εδώ και 36 χρόνια, παρέχουμε επαγγελματική εξυπηρέτηση, με ακτίνα δράσης το Γαλάτσι, τους γειτονικούς δήμους αλλά και την ευρύτερη Αττική, με άμεση ανταπόκριση, κάθε ημέρα όλη την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο.

 

Οι υπηρεσίες μας

Παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες Κλειδαρά και ανοίγματος θυρών, από την πιο απλή πόρτα οικίας ή οχήματος έως και θωρακισμένες και ηλεκτρομηχανικές κλειδαριές αυτόματου τύπου για κεντρικές ή ειδικές εισόδους. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία, εξειδικευμένο προσωπικό και δίκτυο επιλεγμένων συνεργαζόμενων κλειδαράδων, άριστη τεχνογνωσία στο χώρο της ασφάλειας και διαρκή παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων του τομέα. Παράλληλα, δραστηριοποιούμαστε και στο χώρο της αναβάθμισης κλειδαριάς με την εμπορία των πλέον προηγμένων προϊόντων κλειθροποιίας για όλο το φάσμα των θυρών, από αναγνωρισμένους κατασκευαστές σε Ελλάδα και εξωτερικό, με μοναδικές προνομιακές τιμές.

 

Στόχος μας

Με στόχο την σωστή κάλυψη των αναγκών σας και με προτεραιότητα στην ανάπτυξη μακροχρόνιας σχέσης συνεργασίας με άνθρωπο που επιλέγει να μας εμπιστευτεί, έχουμε αναπτύξει μια δέσμη υπηρεσιών κλειδαρά που εκτείνεται από το άνοιγμα της πόρτας, τη δημιουργία νέων κλειδιών έως και τη συμβουλευτική καθοδήγηση σας για την νέα σας κλειδαριά ή και το συνολικό σύστημα ασφάλειάς σας.

 

Βρείτε μας

Γνωρίστε από κοντά το επίπεδο εξυπηρέτησης και την επαγγελματική συνέπεια που χαρακτηρίζει την “Α-Lock Aθανασόπουλος”, καλώντας στο 210 2929292, όποτε χρειάζεστε κλειδαρά ή αναβαθμισμένες και προηγμένες υπηρεσίες και προϊόντα ασφάλειας.

whatsapp viber