Κλειδαριά αυτόματου κλειδώματος

Κλειδαριά αυτόματου κλειδώματος είναι η κλειδαριά που τοποθετείται στις εισόδους των πολυκατοικιών, για άμεσο κλείδωμα με το κλείσιμο της πόρτας. Βγαίνει σε όλες τις διαστάσεις και είναι συμβατή με όλους τους τύπους πόρτας, ξύλινη, σιδερένια, αλουμινίου. Λειτουργεί με κύλινδρο (όπως και πριν) και είναι αντιπανικού, ώστε να ξεκλειδώνει από την εσωτερική πλευρά με το χερούλι. Στην A-Lock Αθανασόπουλος θα βρείτε αυτό που ψάχνετε από τις επιλογές των πιο αναγνωρισμένων κατασκευαστών όπως OPERA, CDVI κ.α.

Κλειδαριά Αυτόματου Κλειδώματος για Συμβατικές Πόρτες

Κλειδαριά αυτόματου κλειδώματος από την εταιρεία OPERA. H κλειδαριά ενδείκνυται για πόρτες εισόδου πολυκατοικίας. Η συγκεκριμένη κλειδαριά ασφαλίζει – κλειδώνει με το κάθε κλείσιμο της πόρτας, έτσι η πόρτα παραμένει κλειδωμένη όλη την ημέρα. Τοποθετείτε σε ξύλινες , σιδερένιες αλλά και πόρτες αλουμινίου.

Ξεκλείδωμα πόρτας από:

  • Τα θυροτηλέφωνα
  • Με το πόμολο από την εσωτερική πλευρά (λειτουργία πανικού)
  • Με κλειδί
Κλειδαριά Αυτόματου Κλειδώματος Συμβατικές Πόρτες OPERA

Ηλεκτρική Κλειδαριά Αυτόματου Κλειδώματος με Διπλή Γλώσσα CISA

Ηλεκτρική Κλειδαριά με Διπλή Γλώσσα

Ηλεκτρική κλειδαριά με διπλή γλώσσα. Η κλειδαριά ενδείκνυται για πόρτα ασφαλείας σε είσοδο πολυκατοικίας. Το σύστημα με τις 2 γλώσσες ασφαλίζει την μια γλώσσα και δεν επαναφέρεται όταν η πόρτα είναι κλειστή, έτσι η πόρτα παραμένει κλειστή στην περίπτωση που γίνει απόπειρα διάρρηξης με έλασμα ή κάρτα.

Η απασφάλιση της πόρτας γίνεται από τα θυροτηλέφωνα, από την εσωτερική πλευρά με το πόμολο (λειτουργία πανικού) και με το κλειδί.


Ηλεκτρικομηχανική Κλειδαριά Αυτόματου Κλειδώματος FIAM X1R

Η κλειδαριά FIAM X1R ενδείκνυται για πόρτες ασφαλείας εισόδου πολυκατοικίας και επαγγελματικών χώρων. Με το κλείσιμο της πόρτας η κλειδαριά κλειδώνει αυτόματα σε ΟΛΑ τα σημεία.

Ξεκλειδώνει από την εξωτερική πλευρά από τα θυροτηλέφωνα αλλά και με κλειδί επίσης συνδυάζεται με πληκτρολόγιο και κοντρόλ. Ξεκλείδωμα από την εσωτερική πλευρά με μπουτόν και με κλειδί.

Ηλεκτρικομηχανική Κλειδαριά Αυτόματου Κλειδώματος FIAM X1R

Προσφορές Αναβάθμισης Κλειδαριάς Ασφαλείας

Επωφεληθείτε από τις προτάσεις της A-Lock Aθανασόπουλος στην κατηγορία των κλειδαριών για πόρτες ασφαλείας, που συνδυάζουν προνομιακή τιμή αλλά και υψηλά επίπεδα ασφάλειας ανάλογα με την επιλογή σας.
Προσφορά Αναβάθμισης Κλειδαριάς Ασφαλείας 180€ + Φ.Π.Α. με τοποθέτηση - Κλειδαρας Αθηνα Γαλατσι A-Lock
Προσφορά Αναβάθμισης Κλειδαριάς Ασφαλείας 250€ + Φ.Π.Α. με τοποθέτηση - Κλειδαρας Γαλατσι A-Lock
Προσφορά Αναβάθμισης Κλειδαριάς Ασφαλείας 320€ + Φ.Π.Α. με τοποθέτηση - Κλειδαρας Αθηνα A-Lock