Όροι Χρήσης

H ιστοσελίδα A-LOCK.gr αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας A-LOCK με επωνυμία: A-LOCK ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Ι&Α ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΟΕ, επάγγελμα: ΚΛΕΙΔΙΑ-ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΚΛΕΙΔΙΩΝ- ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΙΔΗΡΙΚΩΝ-ΘΥΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΡΟΛΑ-ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ESHOP, ΑΦΜ: 801553720, ΔΟΥ: ΙΓ’ ΑΘΗΝΩΝ και έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 107, Τ.Κ.: 11146. Εφεξής και για λόγους συντομίας καλείται “εταιρεία”.

Τηλέφωνο: 2102929292, Φαξ: 2102933433, email: ATH.LOCK@GMAIL.COM

 

1. ΓΕΝΙΚΑ

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και περιηγηθείτε στον ιστότοπο μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος A-LOCK.gr. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στον παραπάνω ιστότοπο συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

O κάτοχος της ιστοσελίδας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών. Αναλαμβάνει επίσης την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή του ηλεκτρονικού καταστήματος. Δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό της τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής. Επίσης ουδεμία ευθύνη φέρουμε για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και πληροφορίες που διατίθενται.

 

2. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Ανάμεσα στα προϊόντα που προβάλλονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχει η πιθανότητα κάποιο να έχει εξαντληθεί και να μην έχει ενημερωθεί η ιστοσελίδα για την έλλειψή του. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα η κατασκευάστρια εταιρία να έχει αλλάξει ή καταργήσει προϊόν, ή προδιαγραφές προϊόντων και να μην έχουν προλάβει να ανανεωθούν στην ιστοσελίδα μας. Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τις αλλαγές και για όλες τις εναλλακτικές λύσεις που θα μπορούμε να σας προσφέρουμε.

 

3. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες της ιστοσελίδας A-LOCK.gr αποδέχονται ότι δεν θα τη χρησιμοποιήσουν για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με email ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

 

4. ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Για όλες τις πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή / μέλος έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας. Στην περίπτωση που χρησιμοποιούμε τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων μας, φροντίζουμε για την εξασφάλιση του απορρήτου.

 

5. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών, έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες. To yourwebsite.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας το όνομα και την διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

Στην περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα ο χρήστης μεταφέρεται στο ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας (Τράπεζα Πειραιώς), ενώ στην περίπτωση πληρωμής μέσω PayPal ο χρήστης μεταφέρεται στο ασφαλές website του PayPal. Και στις δύο περιπτώσεις ο ιστότοπος είναι ασφαλής και καλύπτεται από πιστοποιητικό SSL, κάτι το οποίο ο χρήστης οφείλει να ελέγχει στην πάνω αριστερή πλευρά του browser, μπροστά από τη διεύθυνση URL (εμφάνιση πράσινης ένδειξης με λουκέτο). Και στις δύο περιπτώσεις πληρωμής, τα στοιχεία της πιστωτικής, χρεωστικής ή prepaid κάρτας που θα χρησιμοποιηθεί δεν μας γνωστοποιούνται και δεν τηρούνται στην εταιρία μας, καθώς ούτε καν εισάγονται αυτά στη δική μας ιστοσελίδα.

 

6. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σε περίπτωση που επιλέξετε να δηλώσετε συμμετοχή σε έναν διαγωνισμό, κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δεν θα μεταβιβαστεί ή θα υποβληθεί σε επεξεργασία. Τα δεδομένα παραμένουν στον ασφαλή server για όσο διάστηματα είναι ενεργές οι σχετικές αναρτήσεις.

Επιλογή νικητή

Η επιλογή του νικητή γίνεται τυχαία με χρήση ειδικού λογισμικού, το οποίο επιλέγει το όνομα του νικητή. Ο νικητής μπορεί να επιλεχθεί είτε από το Facebook, είτε από το Instagram και ανακοινώνεται και στις δύο πλατφόρμες.

Ο νικητής θα πρέπει να πληροί τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Να έχει ακολουθήσει τον επαγγελματικό μας λογαριασμό.

2. Να έχει κάνει like στην φωτογραφία του διαγωνισμού.

3. Να έχει κάνει tag έναν φίλο του.

whatsapp viber