Παράδοση & αποστολή
Στην εταιρία μας καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξυπηρετήσουμε το αγοραστικό μας κοινό. Για αυτό το λόγο έχουμε συμπεριλάβει όσο το δυνατόν περισσότερους τρόπους αποστολής και παράδοσης των προϊόντων μας, μεταξύ των οποίων και η δωρεάν μεταφορά σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή τους παρακάτω τρόπους απoστολής και τους περιορισμούς που ενδέχεται να έχουν.

Παραλαβή από το κατάστημα μας
Μπορείτε να παραλαμβάνετε τις αγορές σας από το κατάστημά μας στην οδό λεωφόρος Γαλατσίου 107, Τ.Κ. 11146. Σε περίπτωση που επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημα, η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη για στο κατάστημά μας για 1 εβδομάδα από την ημερομηνία της παραγγελίας.

Ώρες:
Δευτέρα-Παρασκευή 8.30 – 20:30
Σάββατο 8:30 – 15:00

Αποστολή με courier
Αρκετά από τα προϊόντα μας αποστέλλονται με ταχυμεταφορική εταιρία courier. Με την Γενική Ταχυδρομική η παραγγελία σας θα παραδοθεί κατευθείαν στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει.

Η χρέωση κάθε αποστολής

Εντός Αττικής
Για τα πακέτα εντός Αττικής έως 2 κιλά το κόστος το μεταφορικών είναι 3,50€ και η αντικαταβολή 1,90€. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 0,90€.

Χερσαίοι προορισμοί
Για τα πακέτα εκτός Αττικής έως 2 κιλά το κόστος το μεταφορικών είναι 3,50€ και η αντικαταβολή 1,90€. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 0,90€.

Νησιωτικοί προορισμοί
Για τα πακέτα εκτός Αττικής έως 2 κιλά το κόστος το μεταφορικών είναι 3,50€ και η αντικαταβολή 1,90€. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,00€.

Δυσπρόσιτες Περιοχές
Για τη μεταφορά πακέτων σε Δυσπρόσιτες Περιοχές έως 2 κιλά το κόστος το μεταφορικών είναι 3,50 € και η αντικαταβολή 1,90€. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,00 €.

Για τις παραπάνω 4 ζώνες χρέωσης, το κόστος των μεταφορικών είναι για παραγγελίες έως 50€.

Δωρεάν μεταφορικά
Για παραγγελίες άνω των 50€, υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν αποστολής χωρίς χρέωση μεταφορικών, για την επιλογή μέσω courier.

Σε αποστολές με μεγάλο όγκο μπορεί να υπάρξει διαφοροποίηση των τιμών για οποιαδήποτε διαφοροποίηση θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά από το κατάστημα μας.

Για παραγγελίες εντός Αττικής  η παράδοση γίνετε σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Για παραγγελίες εκτός Αττικής  η παράδοση γίνετε σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Για παραγγελίες με νησιωτικό προορισμό  η παράδοση γίνετε σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Για παραγγελίες σε δυσπρόσιτες περιοχές  η παράδοση γίνετε σε 2-4 εργάσιμες ημέρες.